Naša priča

Vaš magičan dan venčanja je naša video i foto inspiracija

Kontaktirajte nas

Naša priča o venčanju

Zato što znamo koliko je poseban i važan dan venčanja u životu jednog para, spojili smo stručni tim i najkvalitetniju video i foto opremu kako bismo zabeležili svaki trenutak koji ćete pamtiti i gledati sa uživanjem i posebnim emocijama do kraja života. Vaš magičan dan venčanja je naša video i foto inspiracija!

Vaše poverenje Magic Day tim opravdava najboljim videom i fotografijama sa Vašeg venčanja koje sa ponosom možete da delite sa porodicom, rođacima, prijateljima, ali i na društvenim mrežama. Zadovoljni mladenci su naša potvrda rada, zato sa posebnom pažnjom i profesionalnošću pristupamo svakom od Vas – od prvog razgovora, preko odabira najlepših lokacija za snimanje i kreativnog pravca na osnovu vaših želja, do snimanja, fotografisanja i izrade finalnih materijala koji pričaju vašu jedinstvenu ljubavnu priču.

Vaš magičan dan venčanja zaslužuje da o njemu svedoče najromantičniji video i najlepše fotografije!

Želimo da budete glavna uloga, zvezda svog venčanja i najlepši par od koga zastaje dah, želimo da znamo kako ste oduvek maštali i zamišljali svoje venčanje, od malih nogu do danas. Mi smo tu da to i ostvarimo kako biste uvek sa zadovoljstvom gledali VAŠU priču sa venčanja na videu dok ušuškani sedite udvoje na kauču, a pored vas na stolu stoji uramljena najlepša slika sa venčanja koja vam uvek izmami osmeh na lice i podseti vas na vaš magičan dan kada je sve počelo…

Vaš Magic Day

Stefan i Marija slika sa venčanja
Vaš magičan dan venčanja je naša video i foto inspiracija
Jovan i Ana slika sa venčanja
Naša prića sa vama

Naša priča sa vama

Kada dvoje odluče da izgovore svoje veliko DA, tada počinje magija! Magic Day je nastao sa idejom da vaše venčanje kao najvažniji dan u životu mladenaca zabeleži kamerom i fotoaparatom hvatajući svaki detalj i najmanju iskricu magije koja se tog dana dešava između mlade, mladoženje, njihove porodice, rođaka i prijatelja. Naša misija je da nikada ne zaboravite te magične trenutke iako dobro znamo da dugo ostaju u sećanju, želimo da nikada ne izblede!

Sve počinje od upoznavanja kada pažljivo slušamo svaku vašu želju, san i maštanje kako biste želeli da izgleda vaš dan venčanja. Kroz individualan pristup svakom paru i njihovom venčanju dolazimo do maksimalnih rezultata kojima ste zadovoljni do kraja života.

Kako bismo ostvarli taj cilj okupili smo profesionalan tim – diplomirane audio-video inženjere koji zahvaljujući svom obrazovanju i stručnosti, ali i stalnom usavršavanju koje podrazumeva praćenje najnovijih tehnoloških dostignuća i trendova u oblasti video, audio i foto produkcije stvaraju najlepšu romantičnu filmsku priču na dan vašeg venčanja.

Najkvalitetnija oprema na svetu u vidu kamere i foto-aparata koja garantuje najbolji kvalitet beležiće posebne momente kao što je koračanje do oltara, svadbena torta, prvi bračni ples ili bacanje bidermajera. Šlag na torti vaše filmske priče zaokružen je najboljim softverima kojima se radi postprodukcija kako bi atmosfera vašeg filma o venčanju bila romantična, bajkovita i nesvarna, baš kao što je taj dan, dan venčanja.

Znamo da je naša misija da uhvatimo svaki nestvaran i važan trenutak vašeg venčanja uspela  kada fotografije i video govore više od reči i kada umesto da prepričavate kako je bilo na vašem venčanju, samo pustite „play“! Ali i kada nas nakon nekoliko godina od venčanja nazovete i kažete nam – hvala, jer ste gledajući fotografije ili video sa vašeg venčanja za vašu petu ili desetu godišnjicu braka zapravo seli u vremensku mašinu gledajući video ili fotografije i ponovo proživeli iznova svoj magičan dan.

Neka vaše venčanje bude romantičnije od filma! Naša misija je da kamerom uhvatimo svaki magičan trenutak vaše ljubavi dok izgovarate sudbonosno DA!

Neka vaše venčanje bude romantičnije od filma

Zašto mladenci biraju nas?

Oktrićemo vam tajnu zašto su naši mladenci prezadovoljni ne samo videom i fotografijama koje beleže njihovo venčanje, već i uslugom i zašto nas preporučuju svojim kumovima, braći i sestrama i najboljim prijateljima.

Čast nam je da budemo Vaši gosti na venčanju, zato Vaše poverenje opravdavamo kvalitetom.

Naši snimatelji, montažeri i ton majstori su profesionalni stručnjaci sa diplomom koji zahvaljujući svom obrazovanju, bogatom i raznovrsnom iskustvu i konstantnom usavršavanju imaju uvežbano kreativno oko za svaki umetnički kadar. Najkvalitetnija video, audio i foto oprema u rukama profesionalaca postaje filmska kamera koja beleži najlepši ljubavni film u kome vi igrate glave uloge. Ali, postoji još jedna stvar na koju obraćamo pažnju – Magic Day  snimatelji dolaze na vaše venčanje, stoga oni neće biti ništa manje elegantni od vaših gostiju. Zato što poštujemo vaš poseban dan, oni će uz minimalnu upotrebu rasvete i elegantan stajling biti gotovo neprimetni za vas i vaše goste, a sami ćete biti iznenađeni uhvaćenim detaljima i situacijama koje su zabeležili kamerom.

Za uspešan filmski recept važna je još jedna stvar, a to je pričanje ljubavne priče kadrovima. Tu priču pričaju montažeri koji sve magične detalje i situacije uhvaćene kamerom ređaju najboljim redosledom stvarajući vaš poseban i jedinstven film. Ako imate neke posebne ideje kako biste želeli da vaš film izgleda, recite nam sve do poslednjih detalja, uzimamo u obzir, tematiku, atmosferu, šta želite da bude u fokusu i slično.

Iako na kraju, ne znači da je manje važno, jer složićete se kakav bi ljubavni film bio bez muzike, vreme je za ton! Naši ton majstori će vašem venčanju dodati posebu notu zvučnim efektima koji kombinuje zvuk sa kamere i muziku u kojoj ste uživali na svom venčanju.

Zvuk, kvalitet videa, umetnički kadrovi i vi prikazani u najlepšem svetlu su ono po čemu se naš rad prepoznaje. Mi verujemo da vaše venčanje treba da zabeleže stvaraoci filmova i najboljih umetničkih i modnih fotografija kako bi vaši video i fotografije iz snova postali stvarnost!

Zašto mladenci biraju nas
Bidermajeri

Galerija

Kontaktitajte nas