Odabir venčanice je najlepši, ali nekada i najteži zadatak mlade, mnogo je lakše odlučiti se za  snimatelja ili fotografa za venčanje ili napraviti spisak gostiju. Zato smo tu da vam pomognemo sa inspiracijom za venčanicu kojoj ćete reći da!

Verujemo da već znate da su proleće i leto najlepša i najromantčnija godišnja doba za venčanje. Mi bismo na to dodali da je tokom letnjih meseci najlepše svetlo, pa sve izgleda kao iz bajke, pogotovo ako se odlučite za venčanje na otvorenom, kada procvetalo i zeleno drveće krasi vaše fotografije i kadrove sa venčanja kao najlepša filmska scenografija. Ako ste se već odlučili da tokom leta stanete na ludi kamen, vreme je da pronađete venčanicu iz snova. Mi smo odlučili da vam u tome pomognemo i pretražimo sve što poznati svetski dizajneri i ekskluzivni brendovi nude za ovu sezonu. Zatim smo napravili TOP 50 listu, koju smo suzili na TOP 30, dok nismo došli do finalnih TOP 10 najlepših modela venčanica ove godine.

Želimo da vas inspirišemo, da biste kada i sami krenete u potragu za svojom idealnom venčanicom iz snova, znali tačno u kom stilskom smeru želite da idete. Možda je to tradicionalan kroj sa bogatim slojevima materijala ili je to minimalistička forma jednostavnog kroja, ili čak vaš favorit kratka venčanica, otkrijte i sami analizirajući našu galeriju različitih modela i saznajte od koje venčanice vam je srce zaigralo, već na prvi pogled. Sačuvajte fotografiju, za zatim pretražite sve slične modele onom koji ste sačuvali, dok ne pronađete idealan kroj, onaj po vašoj meri i željama.

Stilske i praktične smernice za leto glase – važno je samo da možete sebe da zamislite kako koračate u toj venčanici ka oltaru, jer tada sva ostala pravila ne važe. Ako venčanica ispunjava ovo, najvažnije pravilo, to je sve što je važno! Uživajte u galeriji od TOP 10 venčanica za letnje venčanje koja je pred vama!