Venčanje je jedan od najvažnijih dana u vašem životu, zato je važno da odaberete najlepšu lokaciju koja ću upotpuniti vaše fotografije i video sa venčanja! Pred vama su najbolje lokacije po izboru našeg stručnog, kreativnog tima snimatelja i fotografa!

Ukoliko ste rekli svoje veliko, prvo DA kada je čovek vašeg života postavio veliko pitanje i sam odabrao lokaciju za prosidbu kao iznenađenje za vas, vreme je da zajedno odaberete sledeću – mesto gde ćete oboje izgovoriti sudbonosno DA! Možda ste to mesto već odabrali, a sada tragate za najfotogeničnijim delovima grada koji će poslužiti kao romantična scenografija za video i fotografije kojima ćete se radovati do kraja života. Uobičajno je da mladenci zakazuju snimanje nekih (čitajte veoma lepih) delova videa nekoliko dana ranije, kao i fotografisanje najvažnijih fotografija, dok drugi to rade u istom danu kada je venčanje. Na vama je da odaberete ono što najviše odgovara vašim željama, a mi smo tu da to ispunimo do najsitnijih detalja.

Pretražili smo sve beogradske lokacije na kojima smo već slikali i snimali izuzetne parove i provereno znamo da je ovo lista od top 5 najfotogeničnijih mesta koje možemo zabeležiti kamerom ili fotoaparatom. Na vama je samo da kažete DA onoj pravoj lokaciji i da na vreme  zakažete naš kreativni tim.

Kalemegdan

Ovo ste možda mogli da predvidite kao jednu od top lokacija sa liste, jer ste u sami šetajući Kalemegdenom mogli primetite mladence kako poziraju fotografima. Razlog je jednostavan, ova lokacija ima nebrojano mnogo mogućnosti. Na raspolaganju su mostići, donji grad, ogroman park, pogled na ušće Save u Dunav i veličanstven Beograd u pozadini, zalazak sunca i još mnogo toga. Ukoliko je vaše venčanje zakazano u crkvi Ružica na Kalemegdanu, ne sumnjajte da će fotografije i video biti neverovatni!

Topčiderski park

Kao jedan od najlepših parkova u Beogradu koji osim bogatog zelenila tokom prolećnih i letnjih meseci krasi i jezerce, ovo mesto je kao stvoreno da se ovde venčani par zabeleži kamerom. Tu su stazice, drveni mostić i sve što nam treba za romantične, bezvremene snimke i fotografije.

Kosančićev venac

Kaldrma, uska uličica i stogodišnje zgrade koje krase ovaj deo grada pružaju mogućnost za jedne od najlepših kadrova. Mnoge od vas ovaj deo grada asocira na Rim, Francusku ili Grčku, ali se lokacija ipak nalazi u samom srcu Beograda. Arhitektura i idealna pozicija ove lokacije daće posebnu notu romantike vašim fotografijama, a najbolje vreme za snimanje su jutarnji časovi kada je igra svetla i senki najlepša.

Ada Ciganlija

Ukoliko sanjate o fotografijama pored vode, ne morate daleko da putujete, dovoljno je samo da odemo do Ade Ciganlije. Svejedno je da li želite prirodu, zelenilo, veliko ili malo jezero u pozadini, golf teren ili prostrani park za venčanja, sve dolazi u obzir i rezultat je zagarantovan. Ideje i inspiracije radi, na raspolaganju nam je i novi most na adi koji svojom arhitektonskom konstrukcijom može krasiti vaše fotografije i dodati im modernu perspektivu.

Botanička bašta

Dovoljno je da ste samo jednom posetili Botaničku baštu u Beogradu da znate da reč o veličanstvenoj oazi koja pruža mnoštvo mogućnosti za kreativne ideje. Staklenik, japanski vrt, čuveni mostić ili bezbroj vrsta biljaka u pozadini daju kadrove koji su veličanstveni i ostavljaju bez daha!

Svejedno je da li ste se odlučili za jednu od ovih top 5 lokacija ili ste već osmislili neku, vama idealnu, koja nije na našoj listi, zakažite svoju konsultaciju i termin na vreme kako bismo ispunili vaše želje i kako biste godinama nakon venčanja sa zadovoljstvom gledali snimke i fotografije koje beleže vaš savršen dan venčanja!