Hrvatska je zadivljujuća zemlja sa bogatom istorijom, prekrasnim pejzažima i zadivljujućom obalom. Nije ni čudo što toliko parova bira ovu zemlju za svoju destinaciju za venčanje. Kada je u pitanju snimanje posebnih trenutaka dana venčanja, odabir prave lokacije je ključan. U ovom postu ćemo istaknuti top 5 lokacija za video i fotografiranje vjenčanja u Hrvatskoj.

Stari grad Dubrovnik

Stari grad Dubrovnik je pod zaštitom UNESCO-a i jedna je od najpoznatijih znamenitosti Hrvatske. Njegovi dobro očuvani srednjovekovni zidovi, kaldrmisane ulice i kristalno čisto more čine ga vrhunskom destinacijom za fotografisanje venčanja. Zadivljujući pogled na Jadransko more i istorijska arhitektura pružaju veličanstvenu i romantičnu atmosferu za fotografije sa venčanja. Idealan za snimanje veličanstvenih i romantičnih portreta, kao i intimnih i atmosferskih trenutaka, Dubrovnik je vrhunski izbor za parove koji traže lokaciju inspirisanu gradom za svoje venčane fotografije.

Dubrovnik stari grad
Jezero Plitvice

Plitvička jezera

Nacionalni park Plitvička jezera je zapanjujući nacionalni park ispunjen kaskadnim vodopadima i tirkizno-plavim jezerima. Ova lokacija nudi jedinstveno i dramatično okruženje za snimanje intimnih trenutaka i velikih portreta. Idealan za avanturističke i prirodom inspirisane svadbene fotografije, Nacionalni park Plitvička jezera je vrhunski izbor za parove koji traže lokaciju koja će im pružiti nezaboravnu pozadinu koja oduzima dah za njihove fotografije sa venčanja.

Ostrvo Hvar

Ostrvo Hvar je poznato po kristalno čistom moru, prelepim plažama i istorijskom gradu. Ostrvo nudi mediteranski inspirisan ambijent za fotografije sa venčanja, sa svojim šarmantnim i slikovitim pogledom na Jadransko more i njegove šarmantne i istorijske građevine. Idealno za snimanje intimnih i romantičnih trenutaka, kao i veličanstvenih i atmosferskih portreta, ostrvo Hvar je vrhunski izbor za parove koji traže lokaciju na obali za svoje venčane fotografije.

Ostrvo Hvar
Rovinj stari grad

Rovinj stari grad

Stari grad Rovinj je šarmantan i istorijski primorski gradić koji se nalazi na istarskom poluostrvu. Odlikuju ga šarene zgrade, uske ulice i zadivljujući pogled na Jadransko more. Idealan za fotografije sa venčanja inspirisanih gradom, stari grad Rovinj pruža živo i atmosfersko okruženje za snimanje intimnih trenutaka u šarmantnom i živom okruženju. Sa svojim zadivljujućim pogledom na Jadransko more i svojim šarmantnim i istorijskim zgradama, stari grad Rovinj je vrhunski izbor za parove koji traže lokaciju inspirisanu gradom za svoje venčane fotografije.

Split stari grad

Stari grad Split je istorijski primorski grad koji se nalazi u centralnoj Hrvatskoj i karakterišu ga zadivljujuće rimske ruševine, kaldrmisane ulice i kristalno čisto more. Idealan za snimanje veličanstvenih i atmosferskih portreta, kao i intimnih i romantičnih trenutaka, Stari grad Split pruža šarmantno i živo okruženje za fotografije sa venčanja. Sa svojom istorijskom i zadivljujućom arhitekturom, kao i svojom šarmantnom i živom atmosferom, stari grad u Splitu je vrhunski izbor za parove koji traže lokaciju inspirisanu gradom za svoje venčane fotografije.

Split stari grad

U zaključku, Hrvatska nudi niz zadivljujućih lokacija za snimanje i fotografisanje venčanja, od romantičnih i istorijskih lokacija do prelepih i avanturističkih pejzaža. Bilo da tražite lokaciju inspirisanu gradom ili prirodno okruženje koje oduzima dah, Hrvatska ima sve. Zato izaberite svoju savršenu lokaciju i dopustite da uspomene na dan vašeg venčanja budu uhvaćene na najlepši način.