Ne treba vam veliki budžet i dodatni angažman skupog organizatora, svoje venčanje možete uspešno realizovati sami, potrebno je samo da na vreme počnete i pratite naš kratak vodič korisnih saveta koji možete proširivati ukoliko vaše dodatne želje to nalažu!

Napravili smo kratak vodič sa osnovnim stavkama koje će vam pomoći da sami oraganizujete svoje venčanje poput profesionalca. Ne želimo da budete pod stresom pred venčanje, već želimo da uživate u svakom trenutku pripreme od odabira lokacije, menija, dekoracije torte, preko venčanice, pa sve do burmi. Za fotografisanje i video ne brinite, to prepustite nama, jer mi brinemo za vas o svakom detalju! Napravili smo kratak vodič sa osnovnim stavkama koje će vam pomoći da sami oraganizujete svoje venčanje poput profesionalca. Ne želimo da budete pod stresom pred venčanje, već želimo da uživate u svakom trenutku pripreme od odabira lokacije, fotografa, snimatelja, menija, dekoracije torte, preko venčanice, pa sve do burmi. Za fotografisanje i video ne brinite, to prepustite nama, jer mi brinemo za vas o svakom detalju! Sve ostalo nalazi se na spisku koji sledi, pa da krenemo odmah!

  • Pre svega, krenite od samog početka i definišete broj gostijuna svom venčanju, dakle da li će vaše venčanje biti veliko, od preko 300 i 500 zvanica, ili u krugu porodice i prijatelja, ili možda između. Kada ovo znate, lakše ćete krenuti dalje, na svaki sledeći korak.
  • Snimatelja i fotografa birajte po kvalitetu, jer ćete ove fotografije gledati u svojoj dnevnoj sobi do kraja života i one moraju da vam izmame osmeh, svaki put! Video ćete poslati svojim prijateljima, a delove kačiti na društvenim mrežama ili ćete proslavu godišnjice provoditi prisećajući se momenata kada ste rekli sudbonosno da. Zato je veoma važno da se o svemu dogovorite na vreme i zakažete svoj kreativni tim koji će na najlepši mogući način uhvatiti najdragocenije momente vašeg venčanja.
  • Lokacija podrazumeva više stavki – crkvu, opštinu i mesto proslave – restoran, salaš, sala za venčanja i druga slavlja, na otvorenom ili u vašem domu, pa je važno da sve lokacijske detalje rešite što pre kako biste prešli na sledeći zadatak.
  • A sada prelazimo na lepši deo koji podrazumeva odabir menija za goste, dekoraciju, muziku, pozivnice i sve lepe stavke koje ćete rešavati sa zadovoljstvom.
  • Sledi odabir venčanice za mladu i odela za mladoženju, a to znači i šminka i frizura, cipele, nakit veo i svaki detalj koji će upotpuniti vaš izgled.
  • Najslađi deo je mladenačka torta! Osim dizajna i veličine, biraćete i ukuse i to tako što ćete ih degustirati, pa maksimalno uživajte u svakom zalogaju. Ne zaboravite šampanjac koji obavezno ide uz tortu! Dodajemo vatromet kao ideju!
  • I za kraj, ukoliko imate vremenske i finansijske mogućnosti, poklonite sebi medeni mesec koji može biti i samo vikend! Tako ćete uživati u pravim danima braka, provesti ih odmarajući nakon duge organizacije venčanja i stvarati prve zajedničke trenutke za pamćenje koji ćete se godinama kasnije rado sećati!Srećno!